A la carte menu
a la carte menu
Welkom bij Brasserie-Restaurant Korderijnk!
Hier onder vindt u ons a la carte menu.
Bij uw aperitief serveren wij u 'van het Huis' huisgemarineerde zoete olijven,
en pesto-sticks met een dip van zongedroogde tomaat.
Voorgerechten
Bij al onze voorgerechten serveren wij stokbrood met roomboter.
Hollandse garnaaltjes - 12,00
aangemaakt met uitjes, dille en creme fraiche
en geserveerd met een Jameson whiskey dip
Carpaccio - 12,00
van rund met truffelmayonaise, olijfolie en Gran Duca grana padano
Gerookte eendenborst - 11,00
kleine salade met appel, kappertjes, pijnboompitten
en balsamicodressing, geserveerd met vijgencompote
Toscaanse tomatensoep - 8,00
met ballen!
Runderbouillon - 8,00
met tuinkruiden
Hoofdgerechten
Bij al onze hoofdgerechten serveren wij verse groenten, rauwkostsalade,
stoofperen en aardappelgratin.
Zalmfilet - 19,00
gegaard in de oven, met witte wijnsaus
Lamsrack - 23,00
pangebakken en afgegaard in de oven, met thijmsaus
Draadjesvlees - 17,00
langgegaarde rundersukade met eigen braadjus
Doorregen Ierse ribeye - 21,00
van de lavagrill, met groene pepersaus
Ossenhaas - 27,00
pangebakken tournedos geserveerd met in iets knoflook gebakken champignons
Nagerechten
Chocolade - 8,00
ijs van pure chocolade en mousse van callebaut witte chocolade
Creme brulee - 8,00
van vanille geserveerd met een bolletje framboossorbet
Passievrucht - 8,00
duo van panna cotta & ijs
Kaasjes - 13,00
met een glaasje rode Tawny port
* * * * *
Wilt u reserveren? Dat kan telefonisch (0571-271851).
Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.