
![]() |
|
+31 (0)571 27 18 51 |
CATERING TIJDENS LOCKDOWN
Ons keuken team, bestaande uit Diny Korderijnk, chef-kok Bas Visser, Colin Brugman en John Lenselink, zijn druk in de weer geweest om een passend assortiment voor elke dag van de week samen te stellen. Elk gerecht geheel volgens eigen recept en vers bereid in onze keuken. Onze gerechten worden koud geleverd en zijn thuis in een handomdraai op te warmen.
Hier onder vindt u ons actuele catering menu. U kunt uw bestelling plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u in uw e-mail vermelden:
- hetgeen u wilt bestellen
- uw naam en telefoonnummer
- de dag en tijdstip dat u uw bestelling wilt komen afhalen*
Deze gegevens bewaren wij gedurende 14 dagen als registratie van het afhalen van uw maaltijd. Hierdoor hoeft u zich niet ook nog eens apart te registreren wanneer u uw catering komt afhalen. Na 14 dagen worden uw gegevens gewist.
* Afhalen kan op:
Maandag tussen 16.00 - 18.00 uur
Dinsdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Vrijdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zaterdag tussen 16.00 - 18.00 uur
Zondag tussen 15.00- 17.00 uur
Menukaart catering
Pompoensoep 550 ml.
Onze pompoensoep, van Hokkaido's en flespompoenen, is bereid volgens het recept van onze chef-kok Bas Visser. Een vacuümverpakking van 550 ml. is voldoende voor twee personen, of voor 1 persoon als maaltijdsoep. 1 vacuümverpakking is 7,50.
Stamppot hutspot 500 g.
Stamppot rode biet 500 g.
Stamppot zuurkool 500 g.
Onze stamppotten zijn als garnituur te bestellen of gewoon op zichzelf. Bereid met veel roomboter en vacuüm verpakt in porties van 500 gram. 1 portie is voldoende voor 1 tot 2 personen. De prijs voor 1 verpakking is 5,50.
Langgegaarde rundersukade met braadjus ca. 200 g. voor 11,50.
Gebraden rollade van procureur ca. 200 g. of ca. 500 g. Gesneden plakken rollade, vacuüm verpakt. Lekker om koud te eten maar ook eenvoudig op te warmen in onze ambachtelijke vleesjus welke u apart kunt bijbestellen. Vacuümverpakking 200 g. = 6,50, of 500 g. voor 15,00.
2x Bal gehakt van ca. 180-190 gram per stuk, eigen grof gedraaid gehakt, eigen recept, 100% rundvlees. In een vacuum verpakking zitten 2 ballen gehakt. Er wordt apart vleesjus bij geleverd. De prijs voor 1 verpakking van 2 ballen gehakt met vleesjus is 10,00.
8x kleine balletjes gehakt ca. 80 gram per stuk. In vacuum verpakking, ideaal om koud te eten, opwarmen kan ook. De prijs voor 1 verpakking van 8 balletjes gehakt zonder jus 14,00.
Hele, ambachtelijke rookworst 4,80.
Bijbestelling van onze ambachtelijke vleesjus bij uw stamppot, rollade of gehaktballetjes; de jus wordt vacuüm verpakt per 0,5 liter. Deze jus wordt koud bijgeleverd en is eenvoudig thuis op te warmen. Prijs 2,50.
Stoofpeertjes, het heerlijke extraatje welke echt bij deze tijd van het jaar hoort. Gieser Wildeman, rode wijn, kaneel, vanillestokjes... en de rest van ons recept verklappen we niet :) Vacuum verpakt per vier, prijs 6,00.
Knoflooksaus: onze huisgemaakte knoflooksaus per 200 gram 2,50.
Mosterd van de Wijndragers: heerlijke volle, rijke, ambachtelijke mosterd van de Wijndragers, erg lekker bij ons gehakt. Per 70 gram 1,50.
Huisgemarineerde olijven: zoete olijven per 200 gram 3,00.
HORS-D'OEUVRES
Luxe vlees hors-d'oeuvre - 15,50 p.p.
Rundvleessalade, salami, boerenachterham, rosbief, prosciutto, meloen, gevulde eitjes, stokbrood & kruidenboter
Luxe gemixte hors-d'oeuvre - 19,50 p.p.
Rundvleessalade, salami, boerenachterham, rosbief, prosciutto, meloen, gerookte zalm, gerookte forel, haring, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen, gevulde eitjes,
stokbrood & kruidenboter
Luxe vis hors-d'oeuvre - 22,50 p.p.
Vissalade, gerookte zalm, gerookte forel, makreel, tonijn, haring, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen, gevulde eitjes, stokbrood & kruidenboter
U kunt aanvullend op uw maaltijd ook onze rode en witte huiswijn per fles bestellen voor 12,50 per fles.
Als speciale aanbieding verkopen wij de hele maand januari onze huiswijn rosé voor slechts 7,50 per fles!
Naast deze heerlijke wijnen hebben wij voor u ook een hele speciale Nederlandse wijn geselecteerd. Deze "Goddelijke" wijn wordt verbouwd en gemaakt door de nonnen van het Klooster St Catharinadal in Oosterhout, Brabant. Deze droge witte wijn is een blend van de druivenrassen Auxerois, Pinot Blanc en Pinot Gris. Per fles 21,50.
Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.