A la carte menu

A la carte menu

Welkom bij Brasserie-Restaurant Korderijnk!
Hier onder vindt u onze a la carte menukaart.
Voor 
het maken van reserveringen, informatie of het maken van een afspraak:
tel. 0571-271851.

SPECIAL

Fish & Chips
met 1 heekfilet - 14,50
met 2 heekfilets - 18,50

VOORGERECHTEN

Pompoensoep - 8,00
romige soep van Hokkaido en flespompoen (V)

Zalm & Scampi - 10,00
tartaar van Noorse zalm en scampi met teriyaki mayonaise

Herfstsalade - 10,00
met gebakken bospaddenstoelen (V)

Carpaccio - 12,00
van Iers rund met Parmezaan en truffelcreme

Hert & Eend - 14,00
gerookte hertenham met rilette van eend en vijgencompote

Reebok - 14,00
terrine van reebok met konfijt van witlof

HOOFDGERECHTEN

Ravioli - 21,00
gevulde pasta met truffel en boschampignons (V)

Roodbaars - 23,00
in de oven gegaard, met wijnsaus

Kalfslever - 24,00
in de oven, op kerntemperatuur rosé gegaard
met gebakken spek, appel en ui

Saucijs & Stoof - 26,00
twee bereidingen van wild zwijn en hert


Tournedos - 32,00
190 g. geserveerd met gebakken champignons

Wild zwijn - 35,00
gebraden rug van Veluws wild zwijn met vossenbessensaus

NAGERECHTEN

Tiramisu - 9,00
met suikerbrood en een bolletje ijs

Chocolade - 9,00
twee bereidingen van chocolade met sorbetijs


Kaasjes - 9,00

Irish Coffee - 9,00

Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.