
![]() |
|
+31 (0)571 27 18 51 |
Hebt u, of een van uw gasten, een voedsel allergie / intolerantie? Meld het ons graag van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
VOORGERECHTEN
Heldere runderbouillon met groene kruiden - 8,00
Carpaccio van rode biet met Parmezaan - 10,00
Prosciutto op een frisse salade met Charentais meloen - 10,00
Hollandse garnalen met romige cocktailsaus - 10,00
Vitello tonnato van kalfsmuis met tonijnmayonaise - 14,00
HOOFDGERECHTEN
Groente quiche met gebakken champignons - 21,00
Gebakken zalmfilet met blanke botersaus - 23,00
In de oven, rose gegaarde kalfslever met gebakken appel, spek en ui - 24,00
Stoofschotel van Veluws hert - 25,00
Ierse rib eye van de grill met pepersaus - 27,50
Tournedos ca. 190 g. met gebakken paddenstoelen - 27,50
Bij al onze hoofgerechten serveren wij rauwkost, groente en een aardappelgarnituur.
NAGERECHTEN
Assortiment van roomijs met vers fruit en slagroom - 9,00
Bavarois met vruchtencoulis en slagroom - 9,00
Brusselse wafel met slagroom en warme kersen - 9,00
Irish Coffee - 9,00