Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Nu nog volop in bedrijf, straks geschiedenis...

Ruim 106 jaar heeft onze familie vanuit het Stationskoffiehuis aan de Stationsstraat in Twello vele bruiloften, partijen, vergaderingen en andere mooie activiteiten verzorgd. Ook heeft het diverse verenigingen onderdak mogen bieden. Aan deze lange, mooie en bijzondere periode komt in juni 2023 een eind.

De afgelopen drie jaar zijn wij op zoek geweest naar een oplossing, ingegeven door leeftijd en zwaarwegende gezondheidsredenen, om ons horecabedrijf in een andere vorm voort te kunnen zetten voor een volgende generatie. Dit is helaas niet gelukt.

De keuze om uiteindelijk de zaak te stoppen en te verkopen per juni 2023, konden wij gelukkig zelf nog maken. Onze gasten kunnen tot die tijd dus nog gewoon van ons vertrouwde aanbod gebruik blijven maken: een etentje in ons restaurant, een verjaardag, huwelijksfeest of andere bijeenkomst.

Wij willen er graag samen met onze gasten nog een mooie tijd van maken, met fijne herinneringen. Het geeft ook de verenigingen die bij ons gehuisvest zijn de gelegenheid hun seizoen zo ver mogelijk af te maken. Iets waar wij veel waarde aan hechten.

Voor nu willen wij in ieder geval alvast onze gasten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en hun bezoek in de afgelopen jaren. Wij hopen samen nog een paar mooie maanden te beleven met veel gezellige momenten. Op naar een nieuwe toekomst!

Familie Korderijnk.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: info @ korderijnk.nl
  • Website: https://www.korderijnk.nl