Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

 

Kerst 2022

Onder leiding van chef-kok Henry Hazelaar gaat onze keukenbrigade beide kerstdagen weer met veel plezier voor u aan de slag!

Net als vorig jaar organiseren we op 25 & 26 december een uitgebreide Kerst brunch waarbij we gebruik maken van ons hele restaurant en zalen (zoals u misschein weleens heeft meegemaakt tijdens de Paasdagen).
Hierdoor is er geen Kerst diner,maar breiden we wel onze brunch extra feestelijk uit met onder andere de specialiteit van de chef: stoof van Veluws wild.

De Kerst brunch is bij uitstek geschikt om in een gezellige en ongedwongen ambiance te genieten van ons uitgebreide brunch buffet, met diverse koude en warme gerechten, en bijbehorende drankjes. Met zijn tweetjes, het gezin, of met de hele familie. Er is plaats genoeg en we zorgen voor een royale setting.
U wordt ontvangen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Naast onze brunch kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van onze luxe hors d'oeuvres catering. Diny Korderijnk & Mimi Riethorst zorgen er weer voor dat u thuis voorzien wordt van heerlijke royale salades met een gevarieerd garnituur. Alle hors d'oeuvres worden dagvers bereid, en inclusief stokbrood & kruidenboter bij u thuis bezorgd op 1e of 2e Kerstdag.

De familie Korderijnk en medewerkers zijn blij dat we u mogen ontvangen met de feestdagen,en wij zien er naar uit om er samen met u een onvergetelijke Kerst van te maken!

KERST BRUNCH

Glas cava bij binnenkomst
Keuze uit 2 soepen: romige pompoensoep of wildbouillon
Diverse salades
Luxe broden
Gerookte zalmfilet
Prosciutto
Achterham
Jong belegen kaas
Confiture
Kaasplateau met diverse binnen- en buitenlandse kazen
Gekookte eitjes, roerei & gebakken spek
Gebakken zalmfilet in witte wijnsaus
Stoof & ambachtelijke worstjes van Veluws wild
Puddinkjes in glas gepresenteerd
Diverse bavaroises en verschillende smaken ijs
Yoghurtjes
Vers fruitsalade
Koffie, thee, cappuccino enz.
Vruchtensappen
Mineraalwater
Fristi & Chocomel
Melk & Karnemelk

Arrangement - 43,50 p.p.
Kinderen van 5 t/m 13 jaar - 23,50
Kinderen 0 t/m 5 jaar gratis
Andere (alcoholische) drankjes zijn te bestellen en worden op nacalculatie afgerekend.


HORS-D'OEUVRES (catering salades)

Luxe vlees salade - 18,00 p.p.
Rundvleessalade, salami, boerenachterham, rosbief, Ardennerham, paté en croute, meloen, gevulde eitjes, tomaatjes, stokbrood & kruidenboter

Luxe gemixte hors-d'oeuvre - 22,00 p.p.
Rundvleessalade, paté en croute, boerenachterham, rosbief, Ardennerham, meloen, gerookte zalm, gerookte forel, haring, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen, gevulde eitjes, stokbrood & kruidenboter

Luxe zalm salade - 25,00 p.p.
Zalmsalade, gerookte forel, gerookte zalm, makreel, tonijn, tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen, gevulde eitjes, stokbrood & kruidenboter


Wilt u iets bestellen of heeft u nog vragen? 
Wij zijn te bereiken op 0571-271851 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage of worden u op verzoek toegestuurd.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: info @ korderijnk.nl
  • Website: https://www.korderijnk.nl