Altijd de juiste sfeer

 

+31 (0)571 27 18 51
 
 

Brasserie - Restaurant Korderijnk - Sinds 1916

Ik

Lockdown vouchers


Hebt u ons tijdens eerdere lockdowns gesteund door vouchers van ons te kopen? Ten eerste hartelijk dank daarvoor! Ten tweede zien wij u natuurlijk graag in ons restaurant wanneer u de vouchers wilt komen ruilen voor een heerlijk drie gangen diner incl. drankjes! Wij vragen u te reserveren via tel. 0571-271851 en daarbij te vermelden dat u gebruik maakt van vouchers. Graag tot ziens!

Voucher(s) kopen
De recent (november 2021) aangekondigde maatregelen hebben voor ons als horeca bedrijf tot gevolg dat wij 's avonds om 20.00 uur onze deuren moeten sluiten. Gelukkig betekent dit, dat u nog steeds kunt komen genieten van een heerlijke lunch of (wellicht iets vervroegd) diner! Hoewel er geen sprake is van een harde lockdown, hebben wij besloten om ook nu weer een voucher actie te starten. Wie nu een voucher ad 37,50 p.p. aanschaft, kan deze gebruiken om te komen genieten van een lekker drie gangen menu inclusief drankjes zodra de normale openingstijden weer van toepassing zijn. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hier van gebruik te kunnen maken. Na bevestiging en betaling sturen wij u de bon per e-mail toe. 

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan op 0571-271851.

Wij hopen dat wij middels dit initiatief u en ons iets positiefs hebben aangeboden om samen naar uit te kijken. Zorg voor elkaar, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Familie Korderijnk & medewerkers
Brasserie-Restaurant Korderijnk "sinds 1916" b.v.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sfeerimpressie Brasserie Restaurant Korderijnk "sinds 1916"

foto foto foto foto

contactgegevens Korderijnk

  • Adres: Stationsstraat 31 - 7391 EH Twello.
  • Tel: +31 (0)571 27 18 51
  • Email: info @ korderijnk.nl
  • Website: https://www.korderijnk.nl